Bekijk diverse reacties

E = mc2, feb 2011

 

In ons verbouwde appartement lag voor een deel parket. Er moest worden gerepareerd, vervangen en uitgebreid. En wel zo, dat het er uit zou zien alsof het altijd zo geweest was. Met de kennis en het vakmanschap van Han, plus zijn streven naar perfectie werden de mooiste, meest logische oplossingen gevonden. Wij genieten iedere dag van onze fantastische complete vloer.

Klik hier voor de foto's van deze vloer.

 

----------------------------------------------------------

 

Afwijkend patroon, jan 2011

 

Han heeft ons nieuwbouwhuis voorzien van houten vloeren. Wij wilden daarbij een afwijkend patroon. Han heeft intensief met ons meegedacht en diverse proefstukken gemaakt. In eerste instantie zouden wij zelf meewerken bij het leggen, maar door omstandigheden hebben wij dat maar kort kunnen doen. Han heeft er voor gezorgd dat de vloeren toch op tijd klaar waren. Ze liggen er strak en super perfect afgewerkt in. Ook de nazorg is bij Han goed geregeld. Wij vinden hem een top-vakman.

 

Peter & Lidwien, Rotterdam

 

-----------------------------------------------------------

 

 

Han Dorenbos in het Algemeen Dagblad, dec 2010

 

In de woonbijlage van het AD/Rotterdams dagblad van 24 december jl een bijna paginavullend artikel over mijn doe-het-zelf begeleiding! Lees hier het hele artikel.

 

------------------------------------------------------------

 

Onderhoud eiken vloer en bekleden trap, juli 2010

 

De bestaande parketvloer in ons nieuwe huis zag er vaal uit en er zaten een paar lelijke plekken in. Volgens Han was volledig kaalschuren niet nodig. Hij heeft de vloer eerst gereinigd en licht opgeschuurd en daarna opnieuw in de olie gezet. Dat was binnen een dag klaar. Bovendien heeft hij de trap tussen wookamer en keuken bekleed met parket in stijl van de vloer. Dat hij van oorsprong meubelmaker is, kun je goed zien aan zijn preciesewerk. Wij vinden het resultaat geweldig en krijgen veel complimenten van familie, vrienden en buren!

 

Gerben en Charlotte, Rijswijk

 

NB. Klik hier voor foto's van de trap.

Links het idee, rechtsonder het resultaat.

 

-------------------------------------------------------------

 

Ook een reactie plaatsen?

Stuur deze per email naar

info@handorenbos.nl

 

--------------------------------------------------------------

 

Lees ook de publikaties over mijn activiteiten in de vakbladen.