Han Dorenbos

Visie

Publikaties
Ik hou van mijn vak en dat zult u merken! Ik maak uw vloer graag zo mooi mogelijk. Simpelweg omdat mij dat voldoening geeft. Als ik de mogelijkheid zie om er iets bijzonders van te maken, dan zal ik dat zeker met u bespreken.

Van boven moet het parket er prachtig uitzien, maar onder de vloer moet het kloppen. U krijgt een zorgvuldige voorinspectie inclusief vochtmeting en inspectie-rapport. Desnoods samen met de technische buitendienst van leveranciers.

Ik hou me aan de legvoorschriften van de parketbranche en betrek mijn hout en materialen bij leveranciers met de beste reputatie in de parketbranche.

Om een goede kwaliteit te bereiken zijn goede omstandigheden nodig. Vooraf zal ik met u de leg- en leefomstandigheden doornemen.

Aan het eind van de werkdag wordt de ruimte netjes en veilig achtergelaten. Afval wordt zoveel mogelijk per dag afgevoerd.

Een goede samenwerking is een voorwaarde voor een plezierige werksfeer. Ik zet me in voor een wisselwerking waarbij meedenken, service en flexibiliteit een vanzelfsprekendheid zijn.